Nieuws

admin
10:38 | 09-02-2018

Save the Date voor de start verkoop van Parc Hooglande fase 2!

Het is zover, op woensdag 7 maart a.s. start de online verkoop van Parc Hooglande fase 2: 36 rijwoningen Melrose en 24 twee-onder-een-kapwoningen Gala!

Op die dag ontvang je de nieuwsbrief met daarin de link naar de digitale brochure en de uitleg over de online inschrijfprocedure. Ook de verkoopinformatie zoals verkooptekeningen, technische omschrijvingen en meerwerkinformatie is op 7 maart beschikbaar op www.parchooglande.nl. Je hoeft dus niet naar een locatie om de start verkoop mee te maken, dat kan gewoon thuis op de bank.

De inschrijfperiode sluit op woensdag 21 maart 2018 om 16.00 uur. Het maakt dus niet uit wanneer je je inschrijft, als het maar voor 21 maart is! 

Meet & Greet
Om je zo goed mogelijk te informeren over de woningen in Parc Hooglande fase 2 wordt in de week van 12 maart een Meet & Greet georganiseerd. We maken later nog de dag, tijdstip en locatie bekend. Tijdens de Meet &  Greet presenteren we de informatie over de woningtypen en er is alle gelegenheid om vragen te stellen aan het projectteAM. Zodat je helemaal goed geïnformeerd een keuze kunt maken voor een woning in de Parc Hooglande fase 2.

Noteer 7 maart alvast in je agenda, meer informatie volgt!