Nieuws

admin
12:21 | 28-02-2018

Meet & greet 14 maart a.s.

Nog een week en dan is het zover! Op woensdag 7 maart 2018 start de online verkoop van Parc Hooglande fase 2. Op die dag ontvang je de nieuwsbrief met daarin de link naar de digitale brochure en de uitleg over de online inschrijfprocedure. Ook de verkoopinformatie zoals verkooptekeningen, technische omschrijvingen en meerwerkinformatie is dan beschikbaar op www.parchooglande.nl. Je hoeft dus niet naar een locatie om de start verkoop mee te maken, dat kan gewoon thuis op de bank.

De inschrijfperiode sluit op woensdag 21 maart 2018 om 16.00 uur. Het maakt dus niet uit wanneer je je inschrijft, als het maar voor 21 maart is! 

Meet & Greet
Om je zo goed mogelijk te informeren over de woningen in Parc Hooglande fase 2 wordt op woensdag 14  maart 2018 van 16.00 uur tot 18.00 uur een meet & greet georganiseerd in het voormalige Vestia gebouw aan de Tiendweg 4 in Naaldwijk. Wij presenteren dan de informatie over de woningtypen en er is alle gelegenheid om vragen te stellen, want iedereen is aanwezig! Het projectteAM, de woonadviseurs van BAM Wonen, Helm & Heus Makelaars, maar ook voor hypotheekadvies kun je terecht. Zodat je helemaal goed geïnformeerd een keuze kunt maken voor een woning in Parc Hooglande fase 2.

We hopen je graag op 14 maart a.s. te ontmoeten!