Parc Hooglande, nieuwbouw in de wijk Hoogeland

Parc Hooglande, onderdeel van de dynamische wijk Hoogeland, is gelegen aan de zuidrand van Naaldwijk, tussen de Kruisbroekweg en Zuidweg. Hoogeland biedt niet alleen een diversiteit aan nieuwbouwwoningen maar ook voorzieningen als scholen en kinderopvang. Wil je gezellig winkelen, ga dan naar het overdekte winkelcentrum De Tuinen om daarna neer te strijken op een van de terrasjes aan het Wilhelminaplein. En ook sport/ontspanning is geen probleem, zoals hockey, voetbal, tennis en niet te vergeten het zwembad De Hoge Bomen. Wie in de wijk Hoogeland te Naaldwijk woont hoeft zich niet te vervelen.

Nieuwbouw woningen Parc HooglandeNieuwbouw woningen Parc HooglandeNieuwbouw woningen Parc Hooglande

Aanbod nieuwbouw huizen in Parc Hooglande

In de tweede fase worden in totaal 60 woningen gerealiseerd in twee verschillende typen.

36 rijwoningen type Melrose!

De tweede fase van Parc Hooglande bestaat onder andere uit 36 rijwoningen, type Melrose. Sommige hoekwoningen worden uitgevoerd met een zij-erker, die daardoor de woonkamer nog ruimer en lichter maakt. Bij een viertal tussenwoningen wordt een tuitgevel aan de voorgevel aangebracht die niet alleen een speels effect geeft aan de voorgevel, maar tevens meer ruimte geeft op elke verdieping.

24 twee-onder-een- kapwoningen type Gala!

Ook wordt in de tweede fase de populaire twee-onder-een-kapwoningen type Gala herhaald. Riante woningen met een L-vormige living en een grote woonkeuken aan de voorzijde. Maar je kunt ook kiezen voor de optie culinair, waarbij je een ruime zithoek aan de straatzijde creëert en een grote woonkeuken met kookeiland en aparte eetkamer aan de tuinzijde.