Parc Hooglande, Naaldwijk

Plan je route naar de locatie van het project Parc Hooglande door een vertrekpunt in te voeren bij A.
Klik vervolgens op routebeschrijving.

Van:
Naar:Parc Hooglande, Naaldwijk

Wonen in Parc Hooglande

Naaldwijk ligt in het hart van het Westland, een streek bekend om zijn glastuinbouw. De nieuwbouwwijk Hoogeland - waarvan Parc Hooglande deel uit maakt - is gelegen aan de zuidrand van Naaldwijk. De wijk voorziet naast ruime eengezinswoningen en comfortabele twee-onder-een-kapwoningen ook in onderwijs, kinderopvang en andere belangrijke voorzieningen voor gezinnen.

De bereikbaarheid en omgeving van de nieuwbouwwijk Parc Hooglande

De ruime woningen van Parc Hooglande zijn straks bereikbaar via wegen aan de buitenkant van de nieuwbouwwijk Hoogeland. De woonbuurten zelf zijn autoluw en sluipverkeer wordt tegengegaan. Het wordt een kindvriendelijke en vermoedelijk ook kinderrijke buurt. Je kinderen zullen hier gemakkelijk vriendjes maken. Op korte afstand van je nieuwe woning vind je het centrum van Naaldwijk met voorzieningen als basisscholen, kinderopvang tot ouderenzorg. Vlakbij ligt sportpark De Hoge Bomen met onder meer een zwembad en verschillende sportclubs. Geniet van het gemak van een nieuwbouwwoning, terwijl je van alle voordelen die Naaldwijk al van oudsher biedt profiteert!

Naaldwijk vormt het middelpunt van het Westland. Vanuit Naaldwijk is over de N213 naar de A20 te rijden richting Rotterdam. Den Haag en Rijswijk zijn te bereiken via de N222 die toegang geeft tot de A4. Alle plaatsen in het Westland zijn bovendien te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het busstation aan de Verdilaan vertrekken bussen naar alle plaatsen in het Westland zoals Maasdijk, Westerlee, ’s Gravenzande en ook Hoek van Holland.